Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، همین یک ماه قبل بود که اکثر اعضای شورای اسلامی شهر همدان تصمیم بر واگذاری تیم شهرداری را داشتند که البته ورود به موقع رسانه‌ها و نقدهای منصفانه و انتقادی نسبت به این تصمیم، در نهایت رای به ادامه فعالیت در لیگ یک فوتبال کشور داد.

تیمی که فصل قبل با اتکا به توانمندی مربیان و بازیکنان بومی توانست در تجربه نخست خود در این مسابقات جایگاه دهمی را کسب کند که به اذعان کارشناسان عملکرد قابل قبولی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری که با رضا طلایی منش ۲ فصل قبل از لیگ ۲ به لیگ یک صعود کرده بود، فصل گذشته هم در لیگ یک با همین مربی و سایر نفرات بومی نتایج خوبی را به دست آورد.

با این حال تصمیم مدیریت شهری تغییر در ساختار فنی تیم بود و بر این اساس سکان هدایت تیم شهرداری به احمد جمشیدیان بازیکن سال‌های نه چندان دور استقلال تهران و سپاهان اصفهان واگذار شد.

جمشیدیان که بومی همدان است، ۲ فصل در لیگ ۲ سرمربی پاس بود و نتایج خوبی را کسب کرد و سپس در شهرداری آستارا تجربه مربیگری در لیگ یک را نیز به دست آورد.

امسال با وجود اینکه جمشیدیان گزینه سرمربیگری پاس بود، پیشنهاد شهرداری همدان در لیگ یک او را در اولویت انتخاب قرار داد و همان کادر فنی پاس را به این تیم منتقل کرد.

بازگشت بازیکنان فصل قبل

انتخاب جمشیدیان در شرایطی بود که اکثر بازیکنان شهرداری با پایان یافتن قرارداد خود از این تیم جدا شدند و دست این مربی برای حفظ شاکله اصلی تیم خالی ماند.

تلاش‌ها برای بازگرداندن بازیکنان از دست رفته تا حدودی جواب داد تا ترکیب شهرداری را اکثر بازیکنان خوب فصل قبل تشکیل بدهند ضمن اینکه جمشیدیان در پست‌های خالی از بازیکن نیز نفرات جدید جذب کرد.

هر چند تیم او دیر بسته شد اما در همین مدت کوتاه نسبت به برپایی ۲ اردوی درون استانی و خارج از استان و چند بازی تدارکاتی اقدام کرد تا ضمن هماهنگی در ترکیب تیم، نقاط ضعف و قوت نیز مشخص شود.

علی قربانی بدون تردید بهترین گزینه جمشیدیان برای قرار گرفتن به عنوان دستیار اول بود، این مربی‌ تجربه موفق در پاس داشت و از مربیان موثر و باتجربه به شمار می‌رود.

مصطفی کاشی مربی دروازه بانان، علیرضا رضایی، سجاد بیگی، امیر جمشیدیان و حمیدرضا یادگاری دیگر نفرات کادر فنی تیم شهرداری در فصل جاری را تشکیل می‌دهند.

استقلال خوزستان شروع سخت شهرداری در لیگ یک
رویارویی با تیم متمول و مدعی استقلال خوزستان در هفته نخست رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور کار را برای شاگردان جمشیدیان سخت خواهد کرد.

تیمی که امسال با افزایش بودجه خود و خریدهای نجومی در لیگ یک به دنبال صعود است و حالا در گرمای طاقت فرسای اهواز پذیرای شهرداری همدان خواهد بود.

آبی پوشان اهواز امسال یکی از پرهزینه‌ترین تیم‌های حاضر در فصل نقل و انتقالات لیگ یک بودند و چکیده‌ای از بهترین‌های فصل قبل لیگ یک را جذب کرده‌اند.

شهرداری همدان حالا در نخستین گام امروز یکشنبه میهمان استقلال خوزستان در اهواز است و باید در هوای گرم و طاقت فرسای این شهر برابر شاگردان ابراهیم اشکش داشته باشند.

شهرداری همدان در نخستین گام فردا یکشنبه میهمان استقلال خوزستان در اهواز است و باید در هوای گرم و طاقت فرسای این شهر برابر شاگردان ابراهیم اشکش داشته باشند.

نکته جالب توجه رویارویی شهرداری چی‌ها مقابل تیمی است که حمید گلزاری و میثم زمانی ۲ ستاره همدانی فصل قبل لیگ یک را در اختیار گرفته است.

جنگ تمام عیار مقابل استقلال خوزستان

سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان در این باره گفت: در هفته اول لیگ دسته اول فوتبال کشور جنگ تمام عیاری را برابر تیم فوتبال استقلال خوزستان در پیش داریم.

«احمد جمشیدیان» با اشاره به شرایط تیم فوتبال شهرداری همدان اظهار داشت: زمانی که به عنوان سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان انتخاب شدم حتی یک بازیکن هم قرارداد نداشت.

وی افزود: باتوجه به فرصت اندکی که داشتیم توانستیم بسیاری از بازیکنان فصل گذشته را که اغلب جذب تیم‌های مختلف شده بودند برگردانیم.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان با بیان اینکه جزو آخرین تیم‌هایی بودیم که تمرینات پیش فصل را شروع کردیم، گفت: در فرصت اندکی که در اختیار داشتیم باتوجه به بودجه محدود باشگاه توانستیم بازیکنان خوبی را جذب کنیم.

جمشیدیان با بیان اینکه طبق سیاست‌ باشگاه توجه ویژه‌ای به جذب بازیکنان بومی داشتیم، بیان کرد: تا جایی که ظرفیت بومی استان به ما اجازه داد بازیکنان بومی را جذب کردیم و از لحاظ نفرات بومی نسبت به فصل گذشته هم وضعیت بهتری داریم.

سرمربی شهرداری: تا جایی که ظرفیت بومی استان به ما اجازه داد بازیکنان بومی را جذب کردیم و از لحاظ نفرات بومی نسبت به فصل گذشته هم وضعیت بهتری داریم.

وی خاطرنشان کرد: در جذب بازیکن بومی به آینده این تیم هم توجه داشتیم و بازیکنان جوان و بومی خوبی را نیز با قراردادهای سه سال جذب کردیم.

وی با اشاره به دیدار هفته نخست تیم فوتبال شهرداری همدان گفت: دیدار سختی را در خوزستان برابر تیم مدعی و قدرتمند استقلال داریم این تیم در بازار نقل و انتقالات هزینه‌های بسیاری انجام داده است.

جمشیدیان افزود: جنگ ما اول شرایط آب و هوایی خوزستان و گرما بوده اما با تمام این تفاسیر خود را برای یک جنگ تمام عیار در هفته نخست آماده کرده‌ایم.

وی با اشاره به آخرین شرایط تیم فوتبال شهرداری همدان بیان کرد: متاسفانه در چند روز گذشته به دلیل مسمویت آبی چند نفر از بازیکنان خود را در اختیار نداریم و کمی کار ما را دچار مشکل کرده است.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان یادآور شد: اما به بازیکنان خودم ایمان دارم و برای کسب بهترین نتیجه راهی خوزستان می‌شویم و تا پای جان برای کسب امتیاز خواهیم جنگید.

آماده حضور قدرتمند

کاپیتان تیم فوتبال شهرداری همدان نیز گفت: بازیکنان باغیرت و توانمندی داریم و آماده حضور قدرتمند در لیگ دسته اول فوتبال کشور هستیم.

«حسین کاظمی» اظهار داشت: کمی دیر تمرینات نیم فصل را شروع کردیم اما ۲ اردوی خوب را در همدان و تهران پشت ‌سر گذاشتیم.

وی افزود: شاکله اصلی تیم با زحمات کادرفنی و باشگاه حفظ شده که این موضوع می‌تواند در طول فصل کمک شایانی به ما داشته باشد ضمن اینکه بازی‌های تدارکاتی خوبی را هم در تهران برگزار کردیم.

کاپیتان تیم فوتبال شهرداری همدان با بیان اینکه به دنبال کسب بهترین نتایج هستیم، گفت: تیم بسیار خوبی داریم بازیکنان جدیدی که به ما اضافه شده‌اند سابقه لیگ برتر و لیگ یک را در کارنامه دارند و به طور قطع فصل خوبی را پشت‌سر خواهیم گذاشت.

کاظمی خاطرنشان کرد: حضور کادرفنی خوب و جوان نیز از نکات حائز اهمیت بوده که می‌تواند انگیزه تیم را افرایش دهد.

وی با اشاره به دیدار هفته نخست برابر استقلال خوزستان بیان کرد: تیم استقلال خوزستان امسال بودجه خوبی داشته و هزینه کرده و به دنبال صعود به لیگ برتر هستند اما ما هم تیم دست و پا بسته‌ای نیستیم.

کاپیتان تیم فوتبال شهرداری همدان ادامه داد: بازی سخت داریم اما به دنبال شروع خوب در لیگ دسته اول فوتبال کشور هستیم.

کاظمی با اشاره به حمایت مدیران شهرداری گفت: قدردان حمایت آن‌ها هستیم ضمن اینکه از زحمات کادرفنی فصل گذشته رضا طلایی‌منش، مجید بیگم‌جانی و محمد بیات تشکر می‌کنم.

گفتنی است؛ تیم فوتبال شهرداری همدان در هفته نخست لیگ دسته اول فوتبال کشور امروز یکشنبه ششم شهریور ماه جاری میهمان تیم فوتبال استقلال خوزستان است.

برچسب‌ها شهرداری همدان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری همدان همدان شهرداری همدان همدان سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان لیگ دسته اول فوتبال کشور استقلال خوزستان شهرداری همدان بازیکنان بومی هفته نخست فصل گذشته لیگ یک لیگ یک فصل قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۵۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی ضمن بررسی سیاست‌های صنعتی در برزیل، توصیه‌هایی را برای صنعت ایران مطرح کرد.   در این گزارش آمده است: هیچ کشوری بدون به‌کارگیری سیاست‌های هدفمند، واقع‌بینانه و دست‌یافتنی دولت برای اصلاح ساختار اقتصادی و صنعتی از مسیر توسعه عبور نخواهد کرد. کشور‌ها، برای صنعتی شدن سیاست‌هایی بر ساختار اقتصادی خود اعمال کردند که برخی منجر به شکست شد، اما برخی دیگر به تسریع در پیمودن مسیر توسعه انجامید.    تسریع توسعه صنعتی و دستیابی به اهداف رشد و توسعه، بدون برخورداری از سیاست‌های صنعتی ممکن نیست، اما نکته مهم در اینجا نوع سیاست‌هایی است که انتخاب می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، پرسش امروز دولت‌ها، نه چرایی اتخاذ سیاست صنعتی یا لزوم یا عدم لزوم اتخاذ سیاست صنعتی، بلکه چگونگی اتخاذ سیاست صنعتی است. آنچه موجب تمایز کشور‌هاست، نه اتخاذ یا عدم اتخاذ سیاست صنعتی، بلکه توفیق در اتخاذ سیاست‌های صنعتی هوشمندانه و هدفمند است.  کشور‌های آمریکای لاتین و به‌ویژه برزیل، سوابق طولانی در اتخاذ سیاست‌های صنعتی دارند، این کشور‌ها که در میانه قرن بیستم، سیاست‌های صنعتی خود را عمدتاً حول محور جایگزینی واردات و ایجاد بازار داخلی تحت حمایت برای شرکت‌های بومی سامان داده‌بودند، در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ با بحران‌های اقتصادی- اجتماعی گوناگونی مواجه شدند که برخی منتقدین این بحران‌ها را به‌اشتباه این کشور‌ها در اتخاذ سیاست صنعتی نسبت می‌دادند. با وجود این، کشور‌های آمریکای لاتین با عدول از سیاست‌های صنعتی مانند حمایت از صنایع پیشران، نتوانستند مسیر توسعه خود را باز یابند، این موضوع به اقبال مجدد این کشور‌ها به سیاست صنعتی انجامید.  با توجه به احیای سیاست صنعتی در قرن بیست‌ویکم در غالب نقاط دنیا و به‌ویژه آمریکای لاتین، این گزارش بر تجربه دو دهه اخیر برزیل تمرکز کرده است. در دو دهه مذکور، برزیل شاهد فراز و فرود مجدد سیاستگذاری صنعتی بوده است. این کشور از سال ۲۰۰۴ در سه مرحله سیاست‌های صنعتی را طراحی کرد که اولی، (۲۰۰۷-۲۰۰۴) در تلاش برای بازگرداندن صنعت به دستور کار سیاستگذاری و اولویت‌دادن به آن بود. دومی، (۲۰۱۱-۲۰۰۸) با عنوان برنامه توسعه مولد، تأکید بیشتری روی سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی و توسعه ظرفیت‌های صنعتی شرکت‌های پیشران داشت. سومی، (۲۰۱۴-۲۰۱۱) با عنوان برنامه «برزیل بزرگ» بر پشتیبانی نهادی از تولید و انتخاب بخش‌های هدف استوار بود. این سیاست‌ها علی‌رغم وقوع بحران مالی بین‌المللی (۲۰۰۸)، تا سال ۲۰۱۰ به رونق اقتصادی این کشور منجر شد. با وجود این، درحالی‌که برخی کارشناسان، آینده درخشانی را برای برزیل به‌عنوان اقتصادی نوظهور انتظار داشتند، این کشور از سال ۲۰۱۳ با چالش‌های جدی مواجه شده و در نیمه دوم دهه ۲۰۱۰، همراه با سقوط دولت وقت، برخی از مهم‌ترین سیاست‌های صنعتی خود را کنار گذاشت. این واقعه را البته می‌توان وقفه‌ای در سیاستگذاری صنعتی این کشور دانست. زیرا دولت بعدی هم در تدوین دستورکار جایگزین ناکام بود و با بازگشت به قدرت جناح حاکم در دهه ۲۰۰۰ دور تازه‌ای از سیاستگذاری صنعتی در این کشور آغاز شده است که اکنون با نام «صنعت جدید برزیل» شناخته می‌شود. مهم‌ترین دلایل عدم توفیق سیاستگذاری صنعتی برزیل در دهه ۲۰۱۰ و در سومین برنامه توسعه صنعتی این کشور را می‌توان در سه محور خلاصه کرد که اولین مورد آن «آسیب‌پذیری ناشی از وابستگی به صادرات محصولات معدنی و محصولات کشاورزی» است. باوجود تلاش برزیل برای توسعه صنعتی و بهبود قدرت تولیدی، صنعت‌زدایی رخ داده در دوره آزادسازی در این کشور و نیز چرخه کالایی، مشوق صادرات محصولات معدنی و مواد خام بود که درمجموع اقتصاد برزیل را در برابر دوره‌های رکود جهانی آسیب‌پذیر ساخت. تمرکز بر تولید منابع اولیه و صنایع معدنی، نه‌تن‌ها مانع رشد مستمر و سریع، بلکه مانع سیاستگذاری موفق است.  این گزارش «کاستی‌های تمرکز بر حفظ ثبات اقتصاد کلان برای دستیابی به توسعه صنعتی» را به‌عنوان دومین دلیل برای موفق نشدن سیاستگذاری صنعتی برزیل معرفی کرده و توضیح می‌دهد که تجربه برزیل نشان‌می‌دهد باوجود همه هزینه‌هایی که این کشور برای گذار از دوره حمایت‌گرایی به آزادسازی پرداخت، این کشور عمدتاً توانست صرفاً تورم را مهار کند و در دیگر اهداف سیاستی خود از جمله ایجاد یک ساختار تولیدی پویا و با قابلیت‌های صنعتی قابل‌توجه باز ماند. دیگر مورد از دلایل عدم موفقیت برزیل در صنعتی سازی «کاستی‌های تلاش برای تشویق سرمایه‌گذاری خصوصی بدون تحلیل عمیق موانع سرمایه‌گذاری» بود. در تجربه برزیل، تلاش دولت برای تحریک سرمایه‌گذاری خصوصی صرفاً با اعطای معافیت مالیاتی یا اعطای تسهیلات دنبال شد، درحالی‌که به نظر می‌رسد اگر تکیه دولت بر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی است، دامنه تحلیل باید بسیار گسترده‌تر از صرف اعلام یک مشوق باشد.  به‌صورت مشخص تجربه سیاست صنعتی برزیل، می‌تواند از چند جنبه مهم برای اقتصاد ایران مورد توجه قرار گیرد. اولاً توسعه صنعتی به‌ویژه توسعه صنایع ساخت‌محور بدون سیاستگذاری صنعتی فعال، ناممکن است. ثانیاً صرفنظر از اشتغال‌زایی پایین صنایع معدنی، نکته مهم‌تر اینجاست که اتکا به صنایع منبع‌محور، تاب‌آوری کشور در مقابل شوک‌های خارجی را کاهش می‌دهد. سوم اینکه تأکید بر توسعه صنعتی با اتکا به بخش خصوصی بدون در نظر گرفتن عوامل مؤثر بر تصمیمات سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، محکوم به شکست است و چهارم تجربه برزیل درباره سیاست‌های صنعتی نشان‌می‌دهد که توجه به کیفیت سیاست‌ها بالاترین درجه اهمیت را دارد. پنجمین مورد نیز مبنی بر این است که تجربه برزیل به‌ویژه در سال‌های منتهی به بحران نشان‌می‌دهد که ناتوانی در تنظیم اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت توسعه صنعتی تأثیر مخربی بر نتیجه‌بخش بودن این سیاست‌ها داشت. در ایران نیز، به‌دلیل عدم تدوین استراتژی توسعه صنعتی، نه اولویت‌ها مشخص هستند، نه مسیر دستیابی به اهداف و نه هماهنگی میان اقدامات دستگاه‌ها و نهاد‌های گوناگون وجود دارد.

دیگر خبرها

  • فوتبالیست جوان دیلمی تجلیل شد
  • صعود استقلال خوزستان به لیگ برتر فوتبال جوانان 
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • پیروزی تیم‌های خوزستان در فوتبال دسته دوم کشور
  • نشست خبری پس دیدار فولادمبارکه سپاهان و استقلال خوزستان
  • همه می‌گویند سپاهان سوپر استار دارد/ انگار سپاهان هرسال قهرمان می‌شد